Göteborg med husbil

Att prova någonting nytt kan vara lika skrämmande som det kan vara spännande. Känslan av spännande kan jag i alla fall garantera att man får när man tillbringar sin semestertid med en husbil. Speciellt i en stad som Göteborg. Husbilen kommer ge en känsla av lugn och frihet, vilket kan kännas oerhört skönt i dessa pandemiska tider där folkhälsomyndighetens reserestriktioner begränsar semesterplaner.

Om du hyr husbil i Göteborg kommer du finna husbilar som är tillämpningsbara för flera personer, samt att du och ditt umgänge klarar dig mer än väl i flera veckors tid om det är önskat. Besök de finaste campingställena i Göteborg med husbilen och ge dig själv, dina vänner, eller också barnen ren njutning av den frihet som husbilen erbjuder. Kom undan stadsstöket och besök campinglugnets härliga stränder, eller det som du letar efter.

Göteborg är utan tvekan en underbar stad som bör utforskas med husbil. Här kommer lite tips om bra ställen att besöka. Om ni vill njuta av kanske det finaste av allt vid västkusten, dess skärgård, finns det några ställen som jag rekommenderar. Först och främst Liseberg camping vid Askim strand, där det finns fina badplatser som Marholmen, men även en fin båthamn. Sedan finns det som jag starkast rekommenderar, Kalvsund. Magiskt ställe att tillbringa sin semester på sommaren, nära den fina skärgården och de fina små byarna. Ta gärna med fiskeutrustning också, då ni lätt har tillgång till hav. För er som letar efter något passande för barnen får man ju inte glömma Liseberg. Även om det är mer centrerat i staden, finns det en campingplats ungefär 20 minuter därifrån kommunalt vid Skatås. Men vill man promenera den ungefärliga fyra kilometers sträckan genom staden för att nå Liseberg på det sättet fungerar det lika bra. Det kan även vara skönt att få sträcka på benen efter sittandet i husbilen.

Oavsett vad det är du letar efter så kan jag lova att du kommer hitta detta om du hyr husbil i Göteborg. Vare sig om det är en känsla eller en destination. För trots att jag bara nämnde spänningen med att prova någonting nytt garanterar jag även andra känslor, då husbilssemester är ett magiskt sätt att spendera semestern på, speciellt i Göteborg.